Първи безразсъдството си показва 14-годишен в Карнобат с мотоциклет, който се

...
Първи безразсъдството си показва 14-годишен в Карнобат с мотоциклет, който се
Коментари Харесай

Непълнолетни, безразсъдни и жадни за адреналин подкараха мотори и се озоваха в болница

Първи безразсъдството си демонстрира 14-годишен в Карнобат с мотоциклет, който се пребива брутално

Двама малолетни спретнаха подиуми от екшън, откакто откраднаха мотоциклети и катастрофираха с тях, а 27-годишен недееспособен лидер се качи на нерегистриран мотор и блъсна пешеходец. 18-годишен с 8 месеца стаж пък рани приятелите си. И това единствено за няколко дни. 

Първи безразсъдството си демонстрира 14-годишен в Карнобат. На 7 април на ул. „ Цанко Церковски “ пред дом №27, заради загуба на надзор той се завърта и пада на платното за придвижване с мотоциклет " КТМ 85 ".

По знамение момчето се отървало с нерешителност и с фрактура на левия крайник, без заплаха за живота, само че е настанен за лекуване в УМБАЛ-Бургас.

Около 21.00 часа нощес на кръстовището на улиците „ Трети март “ и „ Димитър Николов “ в бургаския квартал Лозово 17-годишен се отдава на адреналина с мотоциклет „ Хонда “, само че също се озовава в болничното заведение. С несъобразена скорост и без да владее мотора, младежът лишава преимуществото и се забива в правомерно движещия се от дясната му страна лек автомобил Дачия Лоджи, със софийска регистрация, ръководен от 37-годишен  бургазлия.

Освен въодушевен и необмислен, ученикът се оказва недееспособен и леко подпийнал. Тестван е с дрегер за приложимост на алкохол, като апаратът отчел - 0,21 промила. Мотоциклетистът е потърпевш при злополуката, с мозъчно разтърсване, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в УМБАЛ - Бургас.

На 9 април пък към 13.30 ч. в средецкото село Дебелт, общ. Средец, в региона на ул. „ Цвятко Радойнов “ с пресечката за Гробищния парк катастрофира мотопед „ Хонда Дилън 125 “, без регистрационни табели, ръководен от 27-годишен недееспособен лидер от с. Дебелт.

Поради неочаквана смяна в посоката мотоциклетистът блъска 22-годишен пешеходец, след което напуща местопроизшествието и издирен в допълнение. Пешеходецът с охлузни рани по десните ръка и крайник, е прегледан на място от екип на Спешна помощ и освободен за домашно лекуване.

Още едно ПТП с лидер с доста малко стаж зад кормилото е станало на 10 април към 23.25 часа на пътя от парк „ Славеева река “ към Айтос. Поради придвижване с несъобразена по отношение на пътните условия скорост /спускане под надолнище и ляв завой/, независимо катастрофира, блъскайки се в крайпътна канавка, „ Пежо 308 “, с бургаска регистрация, ръководен от 18-годишен юноша от поморийското село Дъбник.

Целият му стаж на водач е 8 месеца.

От ПТП потърпевши пътуващият на предната дясна седалка в купето на лекия автомобил 20-годишен мъж от поморийското село Габерово, който получил болки в региона на главата и пътуващото на задната седалка 15-годишно момиче от Айтос, което получило болки в десния крайник. Двамата потърпевши са прегледани в УМБАЛ – Бургас и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР